Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen routert vegyek Digi...

Milyen routert vegyek Digi 500-as nethez?

Figyelt kérdés

Minél olcsóbb annál jobb, de azért tudja azt a sebességet, ami az internet csomagban van. Ezt néztem: TP-Link TL-WR841N Router

De nem tudom hogy ez tudja-e a full sebességet.

2020. aug. 31. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Na ez pont nem jó. Ugyanis csak 100Megabites portokkal van ellátva.

Működne ezzel is, csak feleslegesen fizetnéd az 500Megabites vonalat, mert 100Megabit az elméleti, de annyit nem tud általában, főleg az olcsó szegmens, így mondjuk jó esetben 80-90Megabit lenne a vezetékes sávszéled, a wifi meg ez alatt.

Minimum egy AC1200.

2020. aug. 31. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:

gigabites legyen.

és amit csak tudsz kábellel kösd be.

wifin nem lesz meg az 500

2020. aug. 31. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Minimum egy Archer C6-ot.
2020. aug. 31. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:

TP-Link -et ne! Rossz tapasztalataim vannak vele.

Olcsóbbak közül D-Link DIR-825, de inkább D-Link DIR-842 a MU-MIMO miatt.

Más: D-Link DIR-853, ASUS RT-AC57U v2

2020. szept. 4. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Az általad említett router ritka szar. Volt nekem is, instabil, gyenge jel. A modem működött, de a router nem. Szóval nem ajánlom semmiképpen.

A legolcsóbb router, ami megfelel a netednek, az a Mercusys AC12G. Megpróbálhatod, de nem ajánlom, mivel a TP-Link gyártja.

Tenda AC8, de inkább Tenda AC10U az olcsóbbak közül.

2020. szept. 4. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Számomra a TP-Link vált be eddig a legjobban, már kb 3 a fent említett gyártótól származó routerem volt.

Jelenleg egy Archer C6-t használok és borzasztóan stabil és erős jelet tud adni még 5GHz-en is! Én a TP-Linket tudom pártolni, a D-Link-et pedig messziről elkerülném...

2020. szept. 5. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!