Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért ilyen lassú a gép?

Miért ilyen lassú a gép?

Figyelt kérdés

Körülbelül két hete kezdődött, de két napja brutális. 45 percig kell bajlódnom, mire felhozza az egyik internetes böngészőt, plusz idő, mire betölt egy oldalt. Most már legszívesebben kivágnám az egész gépet. Csökkentett módba indítottam el, úgy működik nagyjából, de egyébként semmi. Bejön a kezdőképernyő rendesen, majd, ha megnyitok egy böngészőt, akkor figyeltem a Feladatkezelőben, olyan sok van, mintha legalább 20-at nyitottam volna meg és, ha leállítom a folyamatot, akkor újra felhozza, hogy feladat van, pedig nem kattintok semmire, csak arra várok, jöjjön be valami. Vírusírtót futtattam egy hete, semmi. Gépház tiszta kívül, belül.

Nem tudom, mi baja, de az őrületbe visz.

Mit tehetnék vele? Köszönöm a válaszokat.

2020. aug. 28. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta OP rendszer telepítés erősen ajánlott. Ha utána is ezt csinálja akkor lehet keresgélni melyik hardver lehet a ludas.
2020. aug. 28. 23:51
 2/3 anonim ***** válasza:
37%

Az a gyanúm, hogy vírus. Kellene egy megbízható, kőkemény vírusírtó, akár fizetős is. De megpróbálhatod online scannerrel is, bár nem valószínű, hogy engedi. Aztán ha nem megy, akkor újratelepítés.

[link]

2020. aug. 29. 00:03
 3/3 anonim ***** válasza:
57%
Nyald le az egész rendszert és telepítsd újra. Valszleg valami malware-t (vírust) szedtél be és ezerszer több vesződés kiirtani, mint újratelepíteni a rendszert.
2020. aug. 29. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!