Másnál is laggol kicsit a facebook az új felülettel?
Figyelt kérdés
Görgetés közben is látszik, hogy van egy kis lagg, reakció gombok is akadoznak, na meg a legláthatóbb jele, hogy a kijelölés is lemaradva fut a kurzor után. Iszonyat idegesítő jelenség. Töröltem minden cache-t, amit lehetett, visszaállítottam a böngészőt (ami amúgy Chrome), és mégsem szűnt meg a jelenség. Más oldalnál nem tapasztalok ilyet, csak ott...
Vicces, hogy laggol, mikor erős a konfigom: i5-9600K, 2x8GB 3200MHz ddr4, GTX 1080.
Mitől lehet ez? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
2020. aug. 28. 12:44
1/1 anonim 

válasza:

Túlbonyolított oldalstruktúra, lassú szerver, ezer küldő oldalról behúzott hivatkozás. Nem csak a facebook ilyen, a legtöbb oldal ezt csinálja. Amint letiltod a 3rd party hivatkozások megnyitását, csak azokat az elemeket töltheti be amik a saját domainje alatt vannak, szinte minden oldal megtáltosodik lassú konfigon is. Persze funkcionalitásból is veszíthet, de az már legyen az oldal készítőjének a hibája, hogy lassítja az oldalát a kényelme érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!