Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS! Mi lehet az oka? Ha...

SOS! Mi lehet az oka? Ha bekapcsolom a Laptopom, majd felmegyek a M. Firefox böngészőre, akkor 3-4 percig kell várnom, mire beadja! De azt sem egyből, hanem lépésenként fentről lefelé kis sávonként haladva! Kb.1 hete van így!

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak a Firefox? Újratelepítetted már? Ha nincs benne fontos adat (fontos könyvjelzők, előzmények, stb), akkor szerintem totál irtsd le, és tedd újra.
2010. aug. 5. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Advanced System Care

Töredezetségmentesítés

CC Cleaner

google...

Sok sikert!

2010. aug. 5. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem meg összeomlott, mint kiderült, kevés volt a hely a Gyorsítótárban. Lehet, hogy nálad is ez a gond.
2010. aug. 5. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha egyszer végre elindul, szedd le az összes addont, egyesével pakold vissza őket, és amelyiknél behal, az a ludas. A FF pont az a böngésző, ami alapból trágya, a kiegészítőit meg rendszeresen elrontják, de legalábbis a progit kb hetente frissítik (mert lásd fent) így az addonok nem működnek megfelelően, mert 3.6.8 helyett 3.6.5-höz készültek. IE... ha meg az nem tetszik akkor Safari.
2010. aug. 6. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Google Chrome Firefox importtal.
2010. aug. 6. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy pl. a NoScriptet és az Adblock Plus-t is a gyártó honlapjáról töltöm le, illetve cserélem. Az Addons nem megbízható! (Érdekes módon az Adblock Plus külső szűrői közül a román és az orosz a legjobb, illetve az Ajnasz).
2010. aug. 6. 11:21
 7/8 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT! Még nem 100%-os,de alakul!
2010. aug. 6. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Töröld le mindenhonnan a régit és ezt az újat töltsd le: [link]

Mozilla Firefox 3.6.8.

2010. aug. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!