Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik ez a régi számítógépes...

Melyik ez a régi számítógépes játék?

Figyelt kérdés

Nagyon regen ugy 10 éve a számitógépünkön volt egy játék. Nagyon sokat játszottunk vele bátyámmal. Lövöldözös volt , volt benne egy csomo külnböző fegyver.

Valami páncél szerű választható szinű ruha volt rajta az emberünkön aki lehetet nő és férfi is. Különböző pályák voltak. Volt kastély,az űrben egy űrhajó,magas felhőkarcolos pálya. Választani lehetet te melyiken akarsz harcolni. Mimdig egymás ellen voltunk de volt olyan pálya is ahol csapatok voltak es egymás zászlóját kellett ellopni. Emlékszem volt az egyik pályán egy olyan "szerkezet" amibe ha bele mentél akkor bezárult az ajtaja es egy kis idő után felrobbantál benne. Ha jol emlékszem a karakterünk talán valamit meg kellet nyomni vagy automatikusan de angolul megjegyzéseket tett marmint felkiáltot nem nagyon emlekszem miket de olyasmiket hogy "nyertem"vagy "most megöllek" vagy valami ehez hasonlokat. A fegyverek között asszem olyan is volt ami sugár fegyver vagy hat ilyen brutál menő fegyverek voltak. Nagyon kevesen ismerik (marcsak azért is gondolom mert eddig sehol sem láttam azóta). De attol függetlenül hogy 10 éve jatszottam vele szerintem jóóóval öregebb ez a játék. Ennyire emlékszem belőle. Esnem biztos hogy minden igy van ahogy leirtam lehet keverem más játékkal is de már nagyon halványak az emlékeim róla. És nem tudom miért is keresem annyira a játékot nem hiszem hogy játszani fogok vele ujra talán szimplan csak idegesit hogy nem jut eszembe és felakarom frissiteni az emlékeimet mert olyan jó volt vele játszani.

2020. aug. 23. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Unreal tournament?
2020. aug. 23. 23:02
 2/4 fukapapa27 ***** válasza:
Quake 3 Arena?
2020. aug. 24. 03:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Halo lehet még kis eséllyel, de én is inkább valamelyik UT vagy Quake részre tippelek.
2020. aug. 24. 05:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Az szerintem valamelyik Unrael Tournament játék lehetett :D
2020. aug. 28. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!