Milyen monitorokat ajánlanátok?
2 monitort gondoltam venni. Egyiket csak erre-arra használnám, a másik gamelésre volna.
Első monitornak egy Samsung S22F350FHU -ot gondoltam. 30 ezer, 21 inches.
Gamer monitornak pedig Acer Nitro VG240YP. 70 ezer, 24 inch, 144 MHz.
AOC monitorokon is gondolkodtam, de azt hallottam, hogy nem éppen a legjobb minőség.
Jó ez így, vagy esetleg tudtok ajánlani más monitorokat?
Jaa, majdnem elfelejtettem mondani. 2060 mellé menne, CPU ryzen 5 3600, ha ez számít.
Én azt mondom, ha nem ugyanolyan monitorokat veszel akkor, inkább lődd el az összes pénzedet a főmonitorra, vegyél valamit, 80-90-ért és másodlagosnak meg egy használt akármilyen 1080p-t facebook marketről vagy ebay-ről 10-20-ért. Ezen kívül kérdez meg magad, emmyire érdekel hogy jók legyenek a színek ? Ha igen akkor egy ips panelt keress, ha annyira nem akkor egy vn panelt, tn-t csak akkor ha mindenképpen kell a <1 ms válaszidő. De ezen kívül is ha 144 hz monitort keresel ha nem <5 ms a panel akkor semmit sem ér a magas frekvencia. Nem tudom most perpillanat minlyen monitorod van de ha meg tudod oldani hogy csak egyet kell venned akkor csekkold le azt
AOC CQ27G1
van egy 2020 modell is de annak most nem jut eszembe a neve.
ltt csinált róla egy videót, csekkold le milyen megadnak (ha számít bármit is én erre a monitorra gyűjtök perpillanat)
Egy 8 éves konfigom van, egy 10 éves monitorral.
Építek össze egy gépet, és azért kellene.
Ezen a weboldalon nézd meg, milyen panellel érkeznek az egyes gyártók monitorjai, mert nincs túl sok panelgyártó, márka viszont sok, ami beépíti őket. Így aztán nem lehet olyat mondani, hogy mondjuk az AOC jobb vagy rosszabb, mint bármelyik másik, egyes típusokat kell összehasonlítani és az azokban lévő paneleket.
Én ezt az oldalt szoktam még használni:
productchart.com
Nincs rajta 100%-ig minden de jó ha nem tudod honnan kezd a keresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!