Valószínű szeptembertől megyek egyetemre,de ha nem jönne össze,akkor is szeretnék saját laptopot venni. Nagyon tanácstalan vagyok,nem vagyok ez a teljesen hülye hozzá,de jártas sem a témában. Max 180 ezret költenék rá,mert hosszútávra (legalább 5 évig jó lenne elmenne,suli és majd munka miatt) tervezem venni,és tudom,hogy meg kell fizetni.
Nem mérnöki szakra megyek,de videó és egyéb anyagokat biztosan kell vágnom,szerkesztenem rajta majd.
Márkákat és/vagy azon belül pontos géptípusokat (?) kérnék😬
3. vagy 4. generációs Lenovo Thinkpad X1 Carbont ki tudsz fogni ennyiért. 4-et szerencsével, 3-at jóval olcsóbban is. Nagyon megbízható laptopok, strapabíróak és 5 évnél jóval tovább bírják.
2020. aug. 23. 15:29
2/6 anonim válasza:
Acer Aspire 3 a31541gr9pa, esetleg egy ssd-t még tehetsz bele, az sokat javít rajta
2020. aug. 23. 15:45
3/6 pappgr válasza:
Esetleg egy használt acer swift 3. Visznt az integrált 620-as grafika nem a legerősebb, de enyhe video meg fofó vágást meg tudsz rajta alkotni.
- mindenképpen business (fémházas laptop) legyen (ez egyenlő azzal is, hogy használtat fogsz venni, mert az új business laptopok nagyon drágák, de nem véletlenül)
- minimum 8 giga ram és I5 proci, legyen benne SSD (256 giga mondjuk)
Fejlesztésre, grafikus / design munkára, komoly teljesítményt igénylő feladatokra:
- csak macbook
2020. aug. 26. 10:55
5/6 anonim válasza:
Azt ajánlom nézz fel a hardver apro oldalára rengeteg használt alapból drága laptop van fent jó áron. Az én bátyám egy érintő képernyős 14" es Lenovo-t vett. Teljesen elegedett vele. Használtan 155 volt ami töredéke az újonnani 270 ezer forintos árához képest
2020. aug. 31. 08:11
6/6 pappgr válasza:
#4 Ha grafikusan intenzív feladatokra kell akkor NE macbookot vegyél. Ugyanazt a teljesítményt megkapod kevesebbért, plusz a hűtésük híresen rossz. HA kreatív munkára kell pl. Kép / videó vágás ahol fontos a színpontosság, vagy apple termékekre van szükséged csak akkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!