Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért jelöl be facebookon ha...

Miért jelöl be facebookon ha utána letilt?

Figyelt kérdés
Tegnap be jelöltek elfogadtam pedig nem is ismertem nem is irtunk ma meg letitott. Ez mire jó? :D volt már valakinek ilyen?

2020. aug. 22. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a fiókja lett tiltva a facebook által.

Sosem lehet tudni, történnek érdekes dolgok abban a világban

2020. aug. 22. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
plusz egy ismerős ismeretlen? :O
2020. aug. 22. 10:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Néztem a Fitnesz oldalamról létezik a facebookja. Remélem nem a képeimet akarja használni.
2020. aug. 22. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Ha elfogadod a kérést, akkor többet fog látni az adatlapodon.

Nem ismered, de visszajelolod. Buta vagy.

2020. aug. 22. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem konkrétan a szomszédom jelölt be pedig annyira nem vagyunk beszélő viszonyban,max köszönünk de még azt se igazán.Gondoltam jó arc leszek és visszajelölöm. Addigra tiltott. :D Mondjuk eléggé alkesz szóval meg se lepődök rajta :D
2020. aug. 24. 08:30
 6/7 anonim válasza:
4 Az a buta, aki mondja. :)
2020. szept. 1. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
A képeidet? Hát ne küldj neki (bár most már amúgy se tudnál), amiket meg kiraktál, fogadd el azt, hogy ott vannak elérhetően és bárki lementheti, azt csinál velük, amit akar, akár a te tudtod nélkül. Nem mintha ez normális lenne, de te raktad ki őket, nyilván azzal a tudattal, hogy annak nyoma is lesz.
2020. szept. 16. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!