Miért szűnik meg teljes mértékben a Facebook klasszikus formája?
Mindig megszűnik a régi kinézet, amikor bevezetnek egy újat. Neked csak volt egy választási lehetőséged, hogy amíg tart az új felület bevezetése, addig használhatod a régit is, majd utána már csak az újat lehet.
Az oka pedig egyszerű: a fejlesztés érdekében vezetik be az újat, és azért vezetik ki a régit hogy ne kelljen többféle felületet párhuzamosan is karbantartani. Másrészt pedig egyszerűen azért, mert azt mondták, a felhasználási feltételek pedig leírják hogy neked nincs ebbe (sem) beleszólásod.
Kár érte, mert én mindig is a régit használtam és (habár talán csak azért, mert megszoktam) jobban is tetszett. Az új az elég bumfordi lett (a régi szerintem átláthatóbb volt) és egy kicsit olyan is, mintha a Twitter utánzata lenne (nincs különösebben facebook-os feelingje). Az új egyébként nekem egy kicsit olyannak is tűnik, mintha pont a régebbi változat lenne (szürkébb is), a régi pedig modernebbnek, mintha inkább még visszább is mentek volna az időben, minthogy előrébb haladtak volna. Legszívesebben a klasszikust használnám végleg (sosem váltanék át az újra), de hát most már ámen fakereszt és volt-nincs klasszikus facebook.
Habár, még nincs teljesen készen az új, még lehet adni ötleteket, amiben megírhatom azt, hogy hogyan lehetne úgy csinálni, hogy korszerűbbnek tűnjön és átláthatóbb is legyen. Mondjuk ez igaz.
Hát akkor ennyi volt.
Isten veled klasszikus Facebook-felület!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!