Hogy tudok törölni képeket Gmailről?

Hogy sikerült kitörölnöd őket?
Egyébként maximum 1-2 nap, és mindenhol megváltozik az újra, kell neki egy kis idő.

Ki írok neked netes oldalt remélem segíteni fog:
Keresési eredmények
Internetes találatok
A fotók és videók törlése és visszaállítása - Android - Google ...
support.google.com › photos › answer
Ha be van kapcsolva az automatikus mentés és szinkronizálás, a törölt fotók és videók a végleges törlés előtt 60 napig még a kukában maradnak. További ...
Hiányzó: hiszem, cuccost nyitottam valahogyan.
Hangouts Súgó - Google Support
support.google.com › hangouts › answer
A megosztott fotókat és videókat a Google-albumarchívumban találja. ... Számítógépen nyissa meg a hangouts.google.com oldalt vagy a Gmail Hangouts funkcióját. ... Válassza ki azt az albumot, amely a törölni kívánt fotókat tartalmazza.
Hiányzó: hiszem, valami cuccost nyitottam valahogyan.
Google Photos - IT café Hozzászólások
itcafe.hu › tema › google_photos › hsz_1-50
Nekem elsőre elég szimpi az új korlátlan Google Photos szolgáltatás, ... Fényképhez direkt linket lehet valahogyan szerezni, fórumokba (akár ide is) jó lenne?! ... az összes képet és utána lehet válogatni, albumokat csinálni, rakosgatni, mint a sima ... Nem hiszem, hogy lehet ilyet, hiszen azt az elvet vallja a Google Photos, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!