Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudok törölni képeket...

Hogy tudok törölni képeket Gmailről?

Figyelt kérdés
Megszerettem volna változtatni a profilképem, de találtam csomó nagyon régi felesleges képet a "Profilfotó kiválasztása -->Az ön fotói oldal"-on. Ezeket szeretmném kitörölni, de csak azt ajánlja fel, hogy beállíthassam profilnak, a törlést nem. Ezeket hol tudom törölni? A google fotóknál egyiket se láttam sehol.

2020. aug. 19. 09:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Na, a problémát sikerl megoldanom, viszont az új profilképem nem jelenik meg a régi helyén. Lehet csak várnom kellene?
2020. aug. 19. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy sikerült kitörölnöd őket?

Egyébként maximum 1-2 nap, és mindenhol megváltozik az újra, kell neki egy kis idő.

2020. aug. 20. 11:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, valami Google Albums nevű cuccost nyitottam meg valahogyan. Addig kattintgattam össze-vissza amíg lett valami :D
2020. aug. 20. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Ki írok neked netes oldalt remélem segíteni fog:

Keresési eredmények

Internetes találatok

A fotók és videók törlése és visszaállítása - Android - Google ...

support.google.com › photos › answer

Ha be van kapcsolva az automatikus mentés és szinkronizálás, a törölt fotók és videók a végleges törlés előtt 60 napig még a kukában maradnak. További ...

Hiányzó: hiszem, ‎cuccost ‎nyitottam ‎valahogyan.

Hangouts Súgó - Google Support

support.google.com › hangouts › answer

A megosztott fotókat és videókat a Google-albumarchívumban találja. ... Számítógépen nyissa meg a hangouts.google.com oldalt vagy a Gmail Hangouts funkcióját. ... Válassza ki azt az albumot, amely a törölni kívánt fotókat tartalmazza.

Hiányzó: hiszem, ‎valami ‎cuccost ‎nyitottam ‎valahogyan.

Google Photos - IT café Hozzászólások

itcafe.hu › tema › google_photos › hsz_1-50

Nekem elsőre elég szimpi az új korlátlan Google Photos szolgáltatás, ... Fényképhez direkt linket lehet valahogyan szerezni, fórumokba (akár ide is) jó lenne?! ... az összes képet és utána lehet válogatni, albumokat csinálni, rakosgatni, mint a sima ... Nem hiszem, hogy lehet ilyet, hiszen azt az elvet vallja a Google Photos, ...

2020. aug. 21. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!