A witcher 3-ban van magyar felirat?
Figyelt kérdés
Ps4-re akarom megvenni (digitális formában) a játékot. ThVR videójában láttam hogy a játékhoz volt magyar felirat. És hát azt akarom megtudni hogy az csak a lemezes változathoz jár vagy a digitálishoz is?2020. aug. 18. 16:03
1/5 anonim válasza:
Megnéztem neked és valóban van magyarfelület és magyarfeliratozás. Mind a kettőhöz jár.
3/5 P.O.C. válasza:
A PS Store nem írja a magyar feliratot: [link]
"Subtitles
The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition
Russian
Korean
Traditional Chinese
English
Polish"
Most vagy nem sorolták fel az összes nyelvet, vagy tényleg nincs. Ami azért fura, mert PC -s és XBOX -os változathoz is van. Így semmi értelme nincs pont azt kihagyni. Mondjuk ez a digitális változat, és lehet hogy a magyarországi lemezes változaton rajta lesz.
Itt írják is: [link]
4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a gyors válaszokat☺️
2020. aug. 18. 22:28
5/5 anonim válasza:
Úgy tudom, az összes Witcherhez van, az elsőhöz még szinkron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!