Playstation 3-al kapcsolatban lenne kérdésem. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Elég sokszor előfordult már, hogy kényszer leállítást végeztem rajta. Hosszan nyomtam le a bekapcsoló gombot. Egy időben a GTA 4 kiegészítője miatt, mert mindig egy ponton fagyott és tovább akartam volna ott jutni... De aztán utána olvastam hogy másoknál is van ugyan ez. Aztán a másik egy Rally-s játék volt, az miatt is jó párszor megcsináltam ugyan ezt. A kérdésem az lenne hogy tehetett valami kárt ez a gépben? Már azóta játszottam órákat vele és semmi gond nem volt, szóval nem hinném igazából. De azért egy-két szaki véleménye érdekelne.
Köszönöm előre is mindenki válaszát :)
2020. aug. 17. 21:50
2/4 anonim 

válasza:

A merevlemez nem igazán szereti az ilyesmit, illetve adatvesztéssel is járhat a dolog, de ezen kívül más baja nem lesz.
3/4 anonim 

válasza:

Nekem egy PS3 Slim-em van és nekem is el kellett játszanom ezt a módszert egy jó párszor. Minden egyes ilyen leállítás után előjött a lemez ellenőrzés. Ahogy a #2 írta a lemeznek nem tesz jót és adatvesztéssel is járhat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Az a biztos, ha veszek egy zsír új HDD-t, amúgy sem mai darab ami van benne.
2020. aug. 18. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!