Mi lehet a baj? Megoldás?
Figyelt kérdés
2 napos Laptop, és a következő hiba jelenik meg bekapcsolásnál:
Szinte semmit nem csináltam még vele, egy böngészőt töltöttem le.
Próbáltam rákeresni a problémára, de nem igazán jártam sikerrel.
2020. aug. 16. 19:31
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Elszállt/megsérült a boot partíció. Ha van telepítő lemezed/pendrive-od akkor csatlakoztasd majd újraindítás után bootolj arról és válaszd ki a "Számítógép javítása opciót.".
3/7 anonim válasza:
Esetleg valami rossz drivert installáltál, vagy kikapcsoltad frissítés közben, vagy valami HDD/SSD hiba miatt sérült a rendszertöltő. Tölts le valahol máshol egy Windows 10 telepítőt (a microsoft.com-ról, teljesen legális,) rakd USB-re, bootolj be róla, és válaszd a javító telepítést.
A másik dolog amit javasolnak sok helyen, szintén a telepítőből válaszd ki az "Advanced options-t" (Haladó lehetőségek, vagy valami ilyesmi,) és futtassd le ezeket a parancsokat:
bootrec /scanos
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /rebuildbcd
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs telepítőm sajnos. Windows al rendeltem a laptopot.
2020. aug. 16. 20:11
5/7 A kérdező kommentje:
Ahh, köszönöm. Tényleg semmit nem telepítettem. 😅
2020. aug. 16. 20:12
6/7 anonim válasza:
Ha van egy másik géped csak töltsd le a telepítőt a microsoft.com-ról.
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült, köszi mindenkinek!
2020. aug. 16. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!