Gta 5 onlineban mennyi a napi vásárlási limit?
GTA 5 Online Bizniszek VIP - 5mp.eu
www.5mp.eu › web › a=fulllgta
Az hogy mekkora összegért adsz egy raklapot attól függ egyszerre mennyit adsz el. ... de már kettesével vásárolva és eszerint levonva a vásárlásra költött pénzt. ... ki az ellenséges csapat tagját vagy amelyik csapat először eléri a 20-as kill limitet. ... A napi kapott összeg a populációs csík méretétől fog függeni a következő ..
GTA V - GAMEPOD.hu Hozzászólások
gamepod.hu › tema › gta_v › hsz_45851-45895
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: ... Persze azért 3-4 autó vásárlás biztos lesz de inkább gyüjtögetek picit mert a következő update ... Az autó eladási tier limiteket a Glitch és dupe ellen hozta be a rockstar. ... megvettem ahogy kiszúrtam, csak igazábol nem figyeltem mennyit von le. ... Nemrég kezdtem csak online-ozni.
Keresés: - GTA V - PROHARDVER! Hozzászólások
prohardver.hu › tema › gta_v › keres
Központi autentikációs szerver van, illetve a karakterek online tárolódnak, de a ... ha itt a topikban röviden bejelentkezik ( mennyit játszik, milyen szinten van, egyebek). ... Emlékeim szerint autóknál a vásárlási árat nézi, nem az aktuálisa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!