Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A +3621 milyen mobil szolgáltató?

A +3621 milyen mobil szolgáltató?

Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 13:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
VoIP telefon, nem mobil, de nem is vezetékes, internet alapú.
2020. aug. 15. 13:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdem mert first phone üzletnek megneztem számát ami városokba Huawei szerviz is és elmentetteni akartam a számot és ott van ijen szam
2020. aug. 15. 13:29
 3/15 A kérdező kommentje:
És azzal smst is lehet írni?
2020. aug. 15. 13:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Lehet. Lehet VoIP-et mobiltelefonon is, SIM nélkül, de lehet IP telefonnal is, ami olyan mint egy vezetékes, de vonal helyett UTP kábel megy bele.
2020. aug. 15. 13:33
 5/15 Dongaben ***** válasza:
Nem mobil szolgáltató, hanem olyan, mint egy "körzetszám", csak ez nem egy körzet Magyarországon, hanem inkább a "reklám" gyűjtőhelye. Nem tartom buta ötletnek, hogy létrehozták, mivel korábban az volt a divat, hogy mindenhonnan hívogattak...20,30.70-es, vagy "ismeretlen" számról, és mindenféle ajánlattal bombáztak. Bank, biztosító, utazási iroda, stb... Vagy választások idején a pártok. Elméletileg, ma már csak ezzel a"21"-es számmal hívhatnak ilyesmi miatt.
2020. aug. 15. 13:33
 6/15 A kérdező kommentje:
A Samsung szerviz és bolt rendes mobil számmal hív 70-es
2020. aug. 15. 13:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Olyan van üzletnek szerviznek Samsung nsl 70es
2020. aug. 15. 13:38
 8/15 Dongaben ***** válasza:

Akkor nem írtam érthetően...az én hibám. :)

Ez a 21-es azért lett létrehozva, mert rengeteg enbert zaklattak "ajánlatokkal" egyes szolgáltatók, és pártok, ha már leírtam.

Egy példa:

Felhív egy biztosító 30-as számról, és ajánl neked egy biztosítást, ami elsőre nagyon jól hangzik... (Úgy néz ki, hogy mindent visszaigényelhetsz az adódból, és még hoz is valamit, akkor is, ha nem történik veled baleset.) Na ilyen nincs... Ezért lett létrehozva ez a "21-es körzetszám". Eldöntheted, hogy felveszed, vagy sem.

2020. aug. 15. 13:53
 9/15 A kérdező kommentje:

De Samsung miért nem csinálja így neki 70es azaz vodegoneos száma van üzletnek.

Amúgy first phone ezen 21 és számon értesít ha pl kész készülék szervizben pl Huawei szerviz és elvileg erről értesít

2020. aug. 15. 14:02
 10/15 Dongaben ***** válasza:
Ajánlatokról van szó! Ha bevitted a telefonod egy szervizbe, és kész, akkor azt a saját számukról jelzik. Ha viszont azzal keresnek fel, hogy vegyél egy XY márkájú új telefont, az már más téma. A törvény pontos szövegét nem tudom, de "kereskedelmi zaklatás" miatt perbe fogható a másik hívó.
2020. aug. 15. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!