Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Távolról játszani a számítógép...

Távolról játszani a számítógépemen?

Figyelt kérdés
Valami olyasmi megoldást keresek mint a most divatba jövő cloud gaming szolgáltatások, csak én az 1000 kilométerre lévő számítógépemen szeretnék játszani. Fontos lenne hogy a mikrofon működjön a játékon belül. Team Viewer megtenné? vagy van valami külön erre optimalizált program?
2020. aug. 12. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mit. Ha passziánszozni akarsz akkor arra jó lehet, de szerintem már a super mario is gondot okozna a teamview-ernek szóval counter strike-ról ne is álmondj. Nem erre van kitalálva.

Nem tudom, hogy létezik-e ilyen program de erősen kétlem.

2020. aug. 12. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyen kissebb, XP-s gyári játékok biztos mennének, de ne akarj GTA-zni az otthoni gépedről távolból :)

2020. aug. 12. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha steam-es játékokkal akarsz játszani akkor steam link, de erős internet kell hozzá.
2020. aug. 12. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:
A Chrome Remote-al élvezhetően ment a játék, a problémám csak az hogy a hangom nem hallják játékon belül
2020. aug. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!