Kell fizetnem érte?
sziasztok tudom nem jo kategoria de itt hátha ír valaki mert jo kategoriába nem irt senki
szoval van connect box modemem ami a internetemet szolgálja 120 as netem volt de kértem erösebbet mert 120 as kevés volt már nekem igy hozattam 300 as netet
amit egy uj modembe kaptam meg ki jött a szerelö be kötte ki kellett fizetnem amiért ki jöttek és a uj modem miatt is mert ami volt nekem az már régebbi fajta volt
használtam egy jo ideig a uj modemet nem volt vele semmi gond de mostanába olyanokat csinál hogy ujra indul de nem csak 1 szer van hogy egésznap eszt csinálja de van mikor helyre ál és müködik rendesen
de gondol eggyet és kezdi elölröl gondolom a uj modemem szarhatott be
ha ki hivatom a szerelöt hogy cseréljék ki a modemet mert nem müködik rendesen azzért kell fizessek hogy ki cserélik ? vagy azért mert ki jönnek ?
olvasgattam az interneten erröl és ott irta a gyerek hogy ez a ö készülékük és nem az a tulaj hibája ingyen ki jönnek és ingyen cserélik is az adott meg hibásodott modemet
kérdést azért irtam ki hogy mások mit gondolnak erröl mert lehet hogy az a 1 személy téved

Ha valóban connect boxod van (azaz UPC által adott modem), akkor a Vodafone mindenkiét le fogja cserélni a sajátjára, tehát jó/rossz jelenlegitől függetlenül is másik lesz. Addig is pedig szerintem a szolgáltatónak nem kell fizetni, az előfizetési díjad már eleve tartalmazza a szolgáltatást, aminek része a karbantartás és javítás is.
Hozzám kijöttek 1-2 éve set top box csere miatt, az eszközt cserélte és konfigurálta, a szerelő kihúzott még mellé 50 méter UTP kábelt meg lecserélte a csatlakozókat, plusz még krimpelt is újakat az új kábelvégekre, és egy forintot nem kért érte. Ha te fizettél, nyilván kaptál is róla valami számlát, szervizlapot vagy bármit, hogy mire is tetted azt. Mert ha semmi, csak úgy zsebre fizettél, hát akkor... fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!