Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a Lenovo...

Szerintetek ez a Lenovo laptop milyen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Erről lenne szó: [link] most vettem meg, de vegyesek az érzelmek. (256SSd, 8Gb ram, i5-10.generáció, UHD-Graphics)

Szerintetek mire elegendo ez a teljesítmény. Játszani nem játszok, egyedül, ami komolyabb az az ArchiCad 23,(tervező program) ezt is tökéletesen viszi, míg ki nem akarok lépni belőle, mert akkor semmit nem csinál és = fekadatkezelő-kilövés. Ez azt jelenti, hogy nem birja a laptop? Mert ezt azért nem gondoltam volna. Még egy i3-as gép is elvitte az ismeresőmnek. Előre is köszönöm a válaszokat vagy csak a véleményeket a laptopról

2020. aug. 7. 23:05
 1/3 nicetwice válasza:
46%

Miért?

1. Nem fejleszthető RAM

2. 1.6 GHZ i5-1035G1 A Pentium 4-es családi laptopunk gyorsabb.

3. Intel integrált videokari.

Az ismerős i3-as gépe lehetett volna egy 7350k is, és valószínűleg videókaritól is függ.

Ránéztem az ArchiCAD 22 gépigényére, 16 GB ram ajánlott, 32 még jobb.

Én inkább valami AMD-set vettem volna, éppen szétverik a ryzen 3-as procik a legújabb Inteleket is.

Köszönöm az olvasást.

2020. aug. 9. 16:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen azt tudtam, hogy az ArchiCadnek nagy a gépigénye ehhez képest, csak gondoltam csak elviszi. De én köszönöm! Az tény, hogy én vagyok a hibás, mert nem néztem eléggé utána.

Btw, most tokeletesen működik az ArchiCad, de szerencsére nem létfontosságú (még).

2020. aug. 10. 06:41
 3/3 anonim válasza:

Az olyan miert ir ide aki buta?

i5-1035G1 ez egy 10.gen mobil proci amely terheles eseten 3.7ghzre is felmehet

2020. aug. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!