Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Grand Theft Auto 4 megy a...

Grand Theft Auto 4 megy a gépemen? További infok lent.

Figyelt kérdés

Le akarom tölteni a GTA 4-et, a Can your run it ba megkeresem rámegyek hogy adja ki a dolgotkat és nem töli be az oldalt.. kiírja hogy kész és nem tölti bem hiába várok 10-20 perceket, nem tölti be az oldalt.

A gép adatai:

Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5870 @ 2.00GHz

Ram: 2.00 GB

Op.: Windows 7 Home Premium

Videókártya: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (állítólag 384 MB

Rendszer típúsa: 32 bites op rendszer

Felbontás: 1366x768 60 hertz

Meghajtón lévő szabad hely: 231 GB

A válaszokat előre is köszönöm.:)

2010. aug. 4. 12:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Bárki bármit mondd, én akkro is megpróbálom, csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit mondtok:)
2010. aug. 4. 12:44
 12/19 A kérdező kommentje:
ezen a gépigényes oldalon azt írja hogy minden tökéletes, csak 1 baj van.. a Win7 ... azon kívül minden tökéletes.. videókártya...ram...hangkártya minden...
2010. aug. 4. 12:51
 13/19 anonim ***** válasza:
hát tökéletesnek nem tökéletes, de minimumhoz elég talán. mostmár kíváncsi vagyok, szal majd írj
2010. aug. 4. 12:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem garantálom hoyg már ma.. de talán már holnap tudok írni hogy megy-e vagy sem:)
2010. aug. 4. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
nekem 256 videóm van és minimumon egész jól megy de nekem Intel 3.2Ghz kétmagosom van szerintem meg a procid kicsi valószínű hogy szaggatni fog.
2010. aug. 4. 18:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Véltem felfedezni egy kis apróságot... én most a GTA 4 - Episode From Liberty City-t töltöm.. az megy magában is?? mert a leírásban az van hogy: "Ez a legújabb GTA rész kiegészítő lemezének a tömörített változata ráfér 2 DVD re semmi nincs kivágva vagy tömörítve egyetlen nyelv sem hiányzik a telepítés ideje kb 1 óra számító géptől függően." Ez csak egy kiegészítő és kéne hozz az alap GTA 4?? vagy mi??
2010. aug. 4. 19:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Nos.. telepítést akarom csinálni, oké DVD1-es CD-t kéri berakom Daemon Tools-ba oké.. majd kéri a kettes CD-t. beindítom Daemon Tool-sal és kiírja hogy fájlok és videók hozzáadása.. rámegyek arra mert nincs más, és nem jó.. próbálkozok majd egy másik Daemon Tool-sal is hátha az a baj...:S:S
2010. aug. 6. 23:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Sikerült feltelepítenem a játékot... elindítja kiírja a készítőket stb, és után kidob hiba üzenettel mégpedig: EFLC FATAL ERROR: Unable to create depth render target - Check that your Video Card meets or exceeds the minimum requirement. You may also try re-installing DirectX and/or the latest video card driver. Ezek szerint tényleg nem elég a videókártya...:S Hallottam már olyanról hogy netről lelehet szedni videókártyához frissítéseket, ami megnöveli a méretét és megy a játék. Tudtok ilyenről??
2010. aug. 10. 12:20
 19/19 anonim ***** válasza:

olyanrol tudok,hogy a jatekban belul megnovelheted a v.kartya memoriajat. akar 3gigara is. En 2 re szoktam.

Commandline editor valmi ilyenre keressra a googlen. mar nemtudok linkelni mert mar regen toltotem le....

de azt nem tudom,hogy lehet majd h elindul emiatt a jatek.

Egyebkent a sima GTAIV jobban fut a gepemen mint ez a kiegeszitos valtozat.

2010. aug. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!