Windows 10 hogyan telepíthető úgy, hogy a rendszer által használt partició neve ne "C" legyen?
Figyelt kérdés
Egy 1TB-os hdd mellé feltelepítettem egy új SSD-re a Windowst, de a HDD-n lévő alkalmazásokat nem tudom használni (mivel eredetileg az volt a C most pedig új betűt kapott miután az SSD-re feltelepítettem a windowst). Ezért valahogy meg kellene oldanom hogy a rendszer által használt partició neve ne "C" legyen. Az nem probléma ha újra kell telepítenem a windowst.2020. aug. 6. 17:39
11/13 anonim válasza:
A Windows-ban nem csak azok a fájlok települnek, amiket bizonyos mappákban meg lehet találni. Ott a registry is (regisztrációs adatbázis). Ez is tartalmaz fontos dolgokat az adott programról/játékról.
12/13 anonim válasza:
Annak C-nek kell lennie, különben nagy kavarodás lesz! Újra kell telepíteni a programjaid sajnos.
13/13 Alex Fly válasza:
Ez így nem fog menni. Ha feltelepíted a Windowst egy, nem a C-vel jelölt partícióra (most így nem tudom, van-e rá lehetőség), az alatt akkor sem valószínű, hogy futni fognak egy másik rendszer alá telepített programok (mondjuk tapasztalatom alapján a Bioware játékai elég jól tűrik az ilyen erőszakot, akár másik gépre is átvihetők úgy, hogy működjenek - a KotOR illetve a Mass Effect sorozatok biztosan; csak egy újrakonfigurálást igényelnek az új helyükön)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!