2020-ban van jó ingyenes VPN ?
Próbáld meg azt, hogy letöltöd egy fansub oldaláról a feliratot, és keresel hozzá megfelelő videót és egy torrent oldalról letöltöd (pl nyaa.si).
De sok esetben már az égetett videót is le tudod tölteni a fansub oldaláról.
A másik eset még az, hogy nézd meg, hogy az indavideo.nxu.hu oldalon, hogy azon keresztül bejön e a videó. Mert ha igen, akkor ott le is tudod tölteni és tudod nézni :)
Ezek nem VPN-ek, de itt is találsz animéket:
Uraharashop (regisztrálnod kell), narutokun.hu (ide is), animek.hu, videa
Elárulok egy cselt amivel én indavideókat szoktam nézni s ajánlom:
Ez egy letöltő oldal, de ha ide belinkelitek az indavideo linkjét s rányomtok arra, hogy letöltés (néha többször kell rányomni), akkor mielőtt letöltené megjelenít egy előnézetet s ott meg tudjátok nézni. Ehhez semmit nem kell fizetni s reklámokat sem nézni.
ProtonVPN
kapsz 1 hét ingyen prémium tagságot regisztráció után.
a magyar szervereiket nem rég hozták be, nyugodtan tudod használni.
Miután lejárt az 1 hetes próba időszakod, csak csinálsz egy új fiókot, és újra 1 hét.
Én ezt szoktam használni, fasza kis VPN.
addig kell használni a kis trükköket amíg működik. :D
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget !
Ki is próbálom az összeset :D
Urban vpn.
A hola-t használtam eddig, de napi 3 órára csökkentették a felhasználását most. :(
Eddig óránként 30 másodpercet kellett várni, most egyben van 3 óra de utána 20 órát kell várni :(
Ezt az Urban vpn-t most találtam, eddig oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!