Használt laptopot rendelni?
Szuksegem van egyre, de a keretembol csak hasznalt jonne ki.
Kineztem egy oldalt, egész megbízhatónak tűnik, de nem találtam tapasztalatokat.
Merjek rendelni innen? :
Kerlek segitsetek:(
Hiteles cégnek tűnik adatok alapján s használtra 2 év gari, meglepő-hihetetlen.
Ami ijesztő, hogy a fotók vagy túl jók, vagy netes, mert minden gép tiptop újszerű használt létére.
Tehát megrendeled s lehet kapsz egy horpadt-karcoltat akár, amit aztán bizonygathatsz, hogy így kaptad, ők meg mutogatnak a fotóra...ami valós vagy valótlan--az nem hiteles valahogy.
Használtat csak személyes átvétellel vennék-részemről náluk.
Nekem az se szimpatikus, hogy amiket megnéztem, egyiknél sincs feltüntetve a billentyűzet nyelve. (gondolom német vagy angol szokás szerint, mert luxus kicserélniük benne egy magyarra, erre valahogy egyik kereskedő sem ad) de legalább odaírhatnék.
Ez a cég szimpatikusabb: [link] (bár még nem próbáltam, nincs velük tapasztalat)
2
Szerintem ez egy kutya a másikkal...kamu fényképek..
Akkor már inkább nézzen itt használtat:
Van értékelés, regisztrációs idő minél régebbi, annál mérvadóbb.Itt is vannak trógerek, de vannak korrekt eladók-gépekkel.
Nekem párszor bejött.
#3 képek terén "kamu" (bár azért látszik, hogy a műtermi fotó csak illusztráció) bár van amelyikhez raktak fel saját képet is. mindenesetre személyes átvétellel ez megoldható. de árban amúgy kicsit jobbak.
a hardverapro is jó, de ugye magánszemélyektől veszel (többnyire) szóval ott még nagyobb a lutri, tehát ott is csak személyesen szabad.
4
A netes kép is műtermi, ehh:)
Láttam egy két semmitmondó-talán valódi fotót, de vicc.
Valóban, de nem véletlen írtam a meghatározó apróságokat, ami az elégedettséghez sokban hozzájárulnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!