Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új lakásba költöztem,és nincs...

Új lakásba költöztem,és nincs a tv-hez ilyen fehér kábel,amit be kell dugni a tvbe. Hogyan tudok így mégis tvt nézni ? Mit kell vennem ?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy mid van?
2020. aug. 2. 13:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Befotózom ,de nem tudom hogyan kell ide képet feltölteni.
2020. aug. 2. 13:34
 3/9 savanyújóska ***** válasza:
Kerek fehér, fém csavaros csatlakozóval a végén? Ha igen, akkor főleg egy TV előfizetésre lesz szükséged, vagy egy DVB-T antennára. Ha nem annyira értesz hozzá, azt mondanám, hogy érdemes egy megbízható műszaki üzletben utánakérdezni, és utána még esetleg a felkínált lehetőségekre rákérdezni itt.
2020. aug. 2. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Nulladik kérdés: milyen csatornákat szeretnél nézni? Mert ha nem elég a földfelszíni sugárzású csatornakínálat ( [link] akkor mindenképpen szerződnöd kell egy kábelszolgáltatóval (UPC/Vodafone, Telekom stb.). Ha ezt teszed, ők majd biztosítják és beállítják a szükséges eszközöket.
2020. aug. 2. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha előfizetsz egy szolgáltatónál, ők hoznak kábelt, amit bedughatsz a tévébe. A másik lehetőség egy saját tévéantenna. Szerintem nézd meg a szolgáltatók honlapjait, ott rá lehet keresni konkrét címekre, ahol vállalják a bekötést. Én pl. a Diginél vagyok, nyugodt szívvel tudom ajánlani.
2020. aug. 2. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Én a szobaasztalt is tudom anélkül nézni hogy megdugnám.. =8()

[link] majd beilleszted ide a Beillesztő kódok közül a Kép URL-t (2.)

2020. aug. 2. 15:15
 7/9 A kérdező kommentje:

4-es,a mindig tv hogyan érhető el?

Nekem bőven elég,ritkán tvzek,de egyszerűen például főzés közben szeretem ha van valami zaj a háttérben .

Toshiba LED smart tv-m van.

Csak vennem kell egy szoba antennát és egy boxot és ennyi ?

2020. aug. 2. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha megelégszel az alapcsomaggal, akkor csak egy antennára van szükség, box nem kell, mert a TV-ben van digitális vevő. A mindigtv.hu-n ellenőrizni tudod cím alapján, hogy milyen antenna ajánlott. A kültéri jobb vételt biztosít, de "háttérzajnak" biztosan elég egy beltéri is.

Ha extra csomagot szeretnél, akkor lehet, hogy szükség lesz box-ra, de ha a TV-ben van kártyaolvasó (van az oldalán egy bankkártya méretű nyílás), akkor nem szükséges.

2020. aug. 2. 19:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Ooooo,köszönöm szépen.

Ha tudom ezt ...van egy antenna otthon,na majd elhozom és kipróbálom.

Köszönöm a sok segítséget.

És igen,van benne kártya olvasó !

2020. aug. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!