A fb-ban hol tehetem láthatóvá ismét a megosztásaimat?
Figyelt kérdés
Valakit töröltem, de aztán újra ismerősök lettünk, viszont nem látja a megosztásaimat. Én nem állítottam át semmit.2020. aug. 1. 06:08
1/6 A kérdező kommentje:
up
2020. aug. 8. 14:12
2/6 A kérdező kommentje:
Hol kellene keresni egyáltalán? Nála vagy nálam?
2020. aug. 8. 14:13
3/6 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg ő nem követ téged. Nem feltétlenül ő állította le a követésedet, hanem a Facebook tette ezt meg automatikusan, amikor megszűnt az ismerettségetek a Facebookon.
Az lenne a megoldás, hogy ő rákattint a profilodra a sajátjából, és ha "követem" van ott, akkor nem követ téged, ilyenkor rá kell nyomni erre a "követem" gombra, és ha minden jól megy, akkor az átvált "követed"-re.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megkérdezem, de sztem egész biztos, hogy követ(ne).
2020. aug. 8. 18:03
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, az van beállítva, hogy ő követ engem, mégis lát semmit a megosztásaimból.
2020. aug. 8. 18:34
6/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam.
Ismerősök - egy adott ismerős (aki nem látja a megosztásaimat) - az "ismerős" téglalapocskára ráklikkelni - "felvétel másik listára" - ha a "korlátozott" ki van pipálva, a pipát kivenni - "vissza" - ennyi. :)
2020. aug. 9. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!