Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen asztali pct vegyek ha...

Milyen asztali pct vegyek ha nincsenek nagy igényeim?

Figyelt kérdés

Helló.

Régebben asztali pc-m volt és az jó sokáig bírta. Manapság laptopokra került a választás és sajnos hamar tönkrementek. Meg nem igazán kedvelte őket. A számítógépet mindig otthon tartanám és nem hordoznám ide oda. Mivel nem vagyok számítógép zseni, sőt ali gértek hozzájuk, ezért szeretném ha olyat mondanátok ami komplett és nem nekem kéne össze állítani milyen részeket vegyek bele. Ha jól emlékszem kell bele ugye a gépház, monitor, egér, billentyűzet. Leginkább film és videó nézegetésre kéne, böngészésre, néha egy egy flash játékra is akár. Szeretném felújítani a mostani laptop helyemet is és minden ami kell egy géphez egy helyen lesz. Most is úgy van de láthatóbb lesz minden. Ja monitor jó lenne ha nagy és éles lenne. Billentyűzet az mindegy milyen, meg az egér is? Ennyi. előre is köszönöm.

2020. aug. 1. 00:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan kérdés amire semmilyen normális választ nem lehet adni. Bemész a MediaMarkt-ba és amennyi pénzed van a projektre abból veszel egy gépet kiegészítőkkel, és ennyi.

Bármelyik tömeg gyártott brand PC képes az általad felsorolt elvárások teljesítésére.

Egyébként meg a laptopok egyáltalán nem mennek hamar tönkre, ez nettó hülyeség.

Nekem van több is, a legidősebb egy 8 éves Dell ami a mai napig hibátlanul működik i7 procival.

De a családban is van vagy 6-8 lapi különböző nevesebb gyártóktól amik tökéletesen szuperálnak.

2020. aug. 1. 01:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kérdés még a pc-re milyen vagy egyáltALÁN van valami operációs rendszer telepítve?
2020. aug. 1. 01:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Általában van.

De amúgy én javaslom, hogy használtat vegyél (főleg, ha nem tudsz többszáz ezret rákölteni). Mármint pc-t, meg esetleg monitort is. Egér, billentyűzet nem olyan drága boltból sem. Ott meg úgyis segítenek, hogy mi felel meg az igényeidnek. :)

Hardveraprón a 40-70 ezer közöttiek böngészését tudom javasolni, azok általában már nem rosszak. Ha nem is értesz a gépekhez, keress rá az adott elemre (pld. proci, alaplap, videokártya...) és olvasgass véleményeket.

2020. aug. 1. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, úgy értem, *ezekre a célokra nem rosszak. :)
2020. aug. 1. 06:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszii am kicsit irtozok a hasznalt cuccoktol meg penzem lenne ra persze, de inkabb ujonant vennek :)
2020. aug. 1. 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy aki laptopot meg pc-t is használ jó pár éve azt az érdekli hogy van e rajta win. Ha nincs akkor majd felrakod max 1 óra alatt 10 kattintással. Szerintem bárki megtudja, én 10 évesen raktam fel anno 2001-ben a Win 98-at. Nem értettem hozzá egyáltalán, de sikerült. Hajrá
2020. aug. 2. 00:40
 7/7 A kérdező kommentje:
talán azért kedves 6-os mert nem értek ennyire a témához. laptopot felhasználoi szinten tudok ugye használni de ilyen szinten nem. én max bejelentkezek, netezek azt ennyi. :D. Meg azért is mert utálom a win10-et. és ahogy láttam sokban az van alapból benne.
2020. aug. 2. 03:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!