Milyen asztali pct vegyek ha nincsenek nagy igényeim?
Helló.
Régebben asztali pc-m volt és az jó sokáig bírta. Manapság laptopokra került a választás és sajnos hamar tönkrementek. Meg nem igazán kedvelte őket. A számítógépet mindig otthon tartanám és nem hordoznám ide oda. Mivel nem vagyok számítógép zseni, sőt ali gértek hozzájuk, ezért szeretném ha olyat mondanátok ami komplett és nem nekem kéne össze állítani milyen részeket vegyek bele. Ha jól emlékszem kell bele ugye a gépház, monitor, egér, billentyűzet. Leginkább film és videó nézegetésre kéne, böngészésre, néha egy egy flash játékra is akár. Szeretném felújítani a mostani laptop helyemet is és minden ami kell egy géphez egy helyen lesz. Most is úgy van de láthatóbb lesz minden. Ja monitor jó lenne ha nagy és éles lenne. Billentyűzet az mindegy milyen, meg az egér is? Ennyi. előre is köszönöm.
Ez egy olyan kérdés amire semmilyen normális választ nem lehet adni. Bemész a MediaMarkt-ba és amennyi pénzed van a projektre abból veszel egy gépet kiegészítőkkel, és ennyi.
Bármelyik tömeg gyártott brand PC képes az általad felsorolt elvárások teljesítésére.
Egyébként meg a laptopok egyáltalán nem mennek hamar tönkre, ez nettó hülyeség.
Nekem van több is, a legidősebb egy 8 éves Dell ami a mai napig hibátlanul működik i7 procival.
De a családban is van vagy 6-8 lapi különböző nevesebb gyártóktól amik tökéletesen szuperálnak.
Általában van.
De amúgy én javaslom, hogy használtat vegyél (főleg, ha nem tudsz többszáz ezret rákölteni). Mármint pc-t, meg esetleg monitort is. Egér, billentyűzet nem olyan drága boltból sem. Ott meg úgyis segítenek, hogy mi felel meg az igényeidnek. :)
Hardveraprón a 40-70 ezer közöttiek böngészését tudom javasolni, azok általában már nem rosszak. Ha nem is értesz a gépekhez, keress rá az adott elemre (pld. proci, alaplap, videokártya...) és olvasgass véleményeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!