Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha facebook-on tiltok valakit...

Ha facebook-on tiltok valakit tud még nekem írni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Arról a profilról, amit letiltottál már nem fog tudni megtalálni téged, de ha létrehoz egy újat, és bejelöl, akkor simán!

2020. júl. 31. 20:37
 2/9 A kérdező kommentje:
De messengeren még tud írni úgy hogy nem kapom meg?
2020. júl. 31. 20:44
 3/9 anonim válasza:
Nem tud ott se
2020. júl. 31. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tud.

Ő egyáltalán nem fogja látni a profilodat. Olyan lesz a számára a profilod, mint ha törölted volna.

Ez persze azt is jelenti, hogy te sem fogod látni az övét.

2020. júl. 31. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha már beszéltünk korábban akkor sem tud küldeni?

Mert volt úgy hogy tiltottam vkit és ugyanúgy tudott írni csak én nem kaptam meg

2020. júl. 31. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem kapod meg, nem mindegy? Gondolom, úgyse akarsz neki válaszolni, különben nem tiltottad volna le.
2020. júl. 31. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Írni tán még éppenséggel tud, de az sosem fog eljutni hozzád, illetve nem látod a profilját és ő sem látja a tiédet. Csak az üzenetek között láthat téged, ott sem konkrétan téged, hanem az eddigi beszélgetéseiteket látja.

Ami pedig az új profilt illeti, nem kell ismerősnek lennie az illetőnek ahhoz, hogy írhasson. Ilyenkor az "Engedélykérések" közé kerül be a küldött üzenet, ha pedig arra válaszolsz, reagálsz rá, akkor engedélyezed, így pedig anélkül is tudsz vele beszélni, hogy az ismerősöd lenne.

2020. aug. 1. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
El kéne olvasni, hogy tiltás megerősítésekor mit ír ki a facebook és akkor nem lesznek ilyen kérdéseid.
2020. aug. 1. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Tud írni, de nem kapod meg.
2020. aug. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!