Ha 2 órája 6%-on áll akkor nyugodtan nyomhatsz egy restartot, mert abból már semmi nem lesz.
2020. júl. 26. 20:04
2/9 A kérdező kommentje:
Mármint indítsam újra?
2020. júl. 26. 20:09
3/9 anonim válasza:
Igen, reset gomb. Amúgy milyen op rendszer? Mert nekem anno a 8.1 csinált ilyeneket rendszeresen a laptopon.
2020. júl. 26. 20:15
4/9 A kérdező kommentje:
Windows 10
Nekem amúgy ez az első alkalom.
Okés, hát újraindítom, aztán lesz ami lesz.
2020. júl. 26. 20:18
5/9 anonim válasza:
Külső HDD-n van visszajelző LED, amiből tudhatod, hogy csinál-e valamit vagy nem. Belsőnél meg a HDD LED szolgál erre a célra. Ha nincs aktivitás a lemezen, nyugodtan indítsd újra. Ha van, akkor inkább ne bántsd.
2020. júl. 26. 20:26
6/9 anonim válasza:
Adatot mindenképp mentsél a külső HDD-ről ha működni fog. Utána egy teljes formázás, és HD Sentinel-el futtass egy diagnosztikát.
2020. júl. 26. 20:28
7/9 anonim válasza:
Szia!
Ha sikerült bejutnod a rendszerbe, azonnal ments le minden fontosat a hdd-ről, és formázd azt!
És ellenőrizd egy erre specializált eszközzel (Hd sentinel).
2020. júl. 26. 20:31
8/9 A kérdező kommentje:
Bejutottam a rendszerbe, viszont... hát a merevlemez adataihoz nem igazán tudok hozzájutni, hogy lementsem. Kezdek bepánikolni.
Tudtok Budapesten valami megbízható szervízt, vagy hasonlót, ahonnan lementhetik valahogy egy másik merevlemezre a tartalmát?? Van még erre módszer?
2020. júl. 26. 20:43
9/9 anonim válasza:
Kürt Kft. A legmegbízhatóbbak, akkor is van esély a sikerre, ha a lemez teljesen halottnak tetteti magát. De ára van a dolognak, úgyhogy csak akkor éri meg, ha pótolhatatlan adatok vannak rajta (pl a szakdolgozatod). Ha netről beszerezhető dolgok, inkább szánd rá az időt és keresd ki, töltsd le újra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!