Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a számítógépes...

Igaz az, hogy a számítógépes vírusokat a vírusírókat forgalmazó cégek gyártják?

Figyelt kérdés
én úgy hallottam hogy azért, hogy vegyük meg a terméküket..
2010. aug. 3. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, van még pár ezer összeesküvés elmélet. Ezeket sosenem fogod megtudni, hacsak nem mész el dolgozni egy vírusírtó céghez.
2010. aug. 3. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez így van.
2010. aug. 3. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez én már régebben is olvastam egy cikkben és teljesen világosan leírta a szerző ,hogy bizonyos vírusokat maguk a vírusírtók szabadítanak rá a netre,direkt azért,hogy pénzért el tudják adni a programjaikat.
2010. aug. 3. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
De érdekes módon egzakt bizonyíték még sose került elő erről. Írni persze bármit lehet.
2010. aug. 3. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez logikus, hogy így legyen.

Nemcsak, hogy el tudják adni a szoftverjeiket (mert vírus híján nem tudnák), hanem így olyan kártevők "keletkeznek", melyeket csak az ő szoftverük tud irtani (a többi adatbázisába később kerül be).

2010. aug. 3. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán részben igaz. Eddig még nem derült ki biztosra egyik vírusírttót gyártó cégről sem, hogy ezt teszi, de ha mégis ők is csinálnak vírusokat, akkor sem az összeset.
2010. aug. 3. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!