Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

3. hete van egy szervízben a laptopom. 1 hetet mondtak rá, hogy kész lesz, én 1,5 hét múlva érdeklődtem, akkor azt mondták, még szét van szedve, majd jeleznek, ha kész, előre láthatólag 1 hét múlva.

Ez is letelt már...

Mi van akkor, ha jobban elb*k, csak nem merik bevállalni?

Ilyenkor mi a teendő, a lehetőségei egy vásárlónak?

2020. júl. 25. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én is jártam így.

megfenyegettem őket a fogyasztóvédelemmel.

2020. júl. 25. 08:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak van nekik is felügyeleti szervük... Meg kell pendíteni nekik, hogy beavatod őket (persze nézd meg, hogy bármilyen szabályozás van-e a működésükben a javítás időtartamára, stb).

Nekem fordítva volt a dolog, egyszerűen nem volt időm hetekig elmenni a kész laptopért, engem azzal fenyegettek meg, hogy X naptól tárolási díjat számítanak fel, és Y nap leteltével értékesítik.

2020. júl. 25. 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyesz rájuk a fogyasztóvédelemmel és nézd meg, hogy a laptopodban minden alkatrész meg van-e és ha lehetséges vidd máshova. Én az enyémet oda vittem ahol vettem és azok az eladók küldték el megjavítani és amit adtak róla papírt azzal a megadott időre oda mentem és készen is volt (igaz az enyém jótállásos volt) de tegyél valamit nehogy nagyobb kárt tegyenek benne mert hallottam már, hogy kivetek jó alkatrészt és régit tettek a helyére.
2020. júl. 27. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!