Probléma laptop hűtéssel! Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Asus x560-as laptopom. Geforce Gtx 1050, i5 8250U, 16gb ram. Igazából munkára használom, csak néha játszanék, ha van egy kis szabad időm. Inkább kisebb indi címekkel Layers of Fear, illetve régebbi játékokkal Doom, Watch Dogs 2. Viszont nagy meglepetés ért, mikor a Watch Dogs 2-őt letöltöttem és alacsony beállítások mellett a kártyám és a processzorom 80 fokon üzemelt és a gép mellett még az asztal is megolvadt majdnem, olyan forró levegő jött ki rajta. Tudom, hogy ez a gép nem játékra való, de egy két tesztet olvasva, azt írták, hogy arra is jó. Egy hete volt takarítva, a gép szinte teljesen új ( 1 éves), de még nem játszottam rajta. Mi lehet a probléma?2020. júl. 23. 15:37
1/4 anonim válasza:
Ennek a CPU-nak a normal uzemi maximuma 100 fok.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát amíg 100 fok alatt van addig pörgethetem? Illetve a GPU hány fokig mehet fel?
2020. júl. 23. 18:02
3/4 A kérdező kommentje:
Illetve a játék, mikor elindítom, miért írja ki azt, hogy a processzor nem éri el a minimum követelményt, amikor a gépigény.hu szerint bőven jó?
2020. júl. 23. 18:08
4/4 anonim válasza:
Ez "U", ami alt. csokkentett teljesitmenyu valtozat. Eleg lesz az, legfeljebb a "turbo" freq. nem aktiv meg a jatek indulasakor.
A GPU-t nem talalom, de forumokon azt irjak, 75 fok terheles alatt kivalo. Desktopnal 97-et is lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!