Érdemes lenne megvenni ezt az xbox 360? (bővebben lent)
Használt gép. Xbox 360 Pro 20GB. Hűtésmódosított, dashboard frissítve van. Firmware 1.61. Vezeték nélküli joy. HD/AV component kábel. Táp.
Nekem PS2-m van és nem nagyon értek hozzá de venni szeretnék, viszonylag jó árban, és nem baj ha használt, és ez nekem helyben is lenne. Szóval írjátok meg, hogy ez viszonylag jó-e?
ha újabb játékokkal is szeretnél játszani, akkor inkább ps3-at vegyél, hisz tudod, milyen sokáig tartott a ps2 is, mire megjött a ps3
ráadásul az xbox még nem tud blu-ray-es jártékokat olvasni, ezért is javaslom a ps3-at
persze rengeteget lehetne vitázni, h x360 vagy ps3, nekem egyik sincs, de ha jó árban van a gép, akk vedd meg
Igazából nem tartott olyan sokáig, 6év, mint a ps1-ps2 idejében.
A játékok grafikája pedig ugyan olyan ps3on is és xbox on is, csak nagyon apró különbségek vannak, de azt is nagyítóval kell keresni.
Ps3ra a 25Gbos lemezen jelennek meg a játékok és még az sincs teleírva, tehát ilyen tekintetben felesleges ezen gondolkodni, meg amúgy is, kinek van blu-ray írója, mert manapság kezd el terjedni, ami eléggé gyenge, ahhoz képest, hogy mióta a piacon van.
Árat nem írtál, így a viszonylag jó ár eléggé semmitmondó =)
Én csak jasperest vennék használtan, de mivel 20gbos ez sztem még falconos lehet, de ezt megkéne nézned, mivel a közelben van és gondolom megmutatja neked:D
Itt le van írva, 12,1 Aes a jaspers és még egy oldal, ahol össze van foglalva:
Itt pedig a tápnak a csatlakozója:
Ezekből már megtudod állapítani.
Engem igazából csak a 20Gbos wincsi zavar, ami elég kicsi, mivel 1 max 2 játékot tudsz rá felmásolni.
És mit jelent az hogy Jasper meg ilyesmik?
Amúgy én is csak a 20GB-t keveslem, mert sok oldalon, ilyen 120GB meg stb. látni. De ezt nem lehet úgymond kicserélni, mint pl. a ps2-nél is úgy van hogy lehet benne cserélni memóriakártyát.
A jaspers az alaplap egyik típusa, kisebb nm-en gyárották a cput, gput, aztán kevesebb lett a fogyasztás, meg a hőtermelés.
A jasperes alaplap ezért megbízhatóbb.
Lehet bővíteni, de csak xbox 360as winchesterrel, olyan 15k környékén van egy nagyobb, de sztem a 20asat be is számíthatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!