Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapom meg a banktól...

Miért nem kapom meg a banktól az SMS-t, ha külön kértem, hogy küldjenek SMS-t mindenről?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen segítsetek... Annyira reménytelennek érzem ezt az egészet és a szolgáltatók nem tudnak segíteni...

Az lenne a problémám, hogy 1 hónapja számhordozást csináltam Telekomtól Vodafonehoz...

(Az egy dolog, hogy a Vodafone rápakolt még 3000Ft-ot ami a hordozás ára, még a Telekomtól is jött számla most egy hónap után ami f...gom sincs, hogy mi (mindegy majd bemegyünk, csak érdekes) 🤷‍♀️🤦‍♀️

Mióta meglett a hordozás minden SMS-t megkapok kivéve a bankomtól.

Voltunk a bankba és azt mondták nem náluk van a hiba.

Kijelzi nekik a gép, hogy elküdték az SMS-t.

Hozzám mégsem érkezik meg.

Az internetbankba sem tudok belépni, mert nem jön meg az az az SMS sem ami a belépéshez szükséges.

Ma voltunk a Vodefoneban és kaptam egy új sim kártyát ugyanazzal a számmal.

Ugyanúgy nem tudok belépni az internetbankba, mert egyszerűen nem jön meg az SMS.

Ez valami egyéni probléma?

(mellesleg többször is váltottunk már szolgáltatót és soha nem volt semmi ilyesmi problémánk...)

2020. júl. 22. 18:52
 1/3 lali51 ***** válasza:
Ellenőrízd, a bankban jó telefonszámot adtál meg ?
2020. júl. 22. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ez 100% már majdnem 10 éve ugyan az a számom.
2020. júl. 22. 22:34
 3/3 gublug válasza:
Hello, mit lett a végeredmény? Hogy oldottad meg? Vodafone rámerőszakolt egy tarifa váltást. Azóta nem kapom meg az sms-eket. Bankkal és Vodafonnal is beszéltem, természetesen nem segítenek.
dec. 3. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!