Lehet ebből probléma?
Figyelt kérdés
Felújítattam a gépemet és vettem új RAM-okat is. Elvittem üzletbe, ahol összeszerelték meg felrakták a Windowst meg hasonlók. Mikor hazajöttem és bekapcsoltam észrevettem, hogy bent hagyták a régi RAM-okat is, mert elfelejtettem szólni, hogy az nem szeretném, ha bent maradnának. A RAM-ok különböző teljesítményüek és más gyártmányúak, lehet ebből baj?2020. júl. 22. 15:56
1/2 anonim válasza:
Baj nem, sőt, több GB-od is lesz, viszont ha az volt a cél, hogy például Dual Channelben menjen a két új RAM, viszont azon kívül még van a gépben 2 másik, más típusú RAM is, akkor nem fognak Dual Channelben menni, viszont ha ugyanolyan típusú mind a négy RAM, akkor Quad Channelben fognak menni.
2/2 anonim válasza:
Ha nagyon zavar, megfogod és kiveszed a régi ramokat... Két mozdulat az egész, nem kell hozzá informatikusnak lenni....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!