Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 FTP kezelés javítása?

Windows 10 FTP kezelés javítása?

Figyelt kérdés

Telefonról gépre FTP szerver segítségével másolok, telefonon elindítom a szervert, gépen megnyitom és működik, oda-vissza. Gyors és egyszerű, ezért nem szeretnék rajta változtatni, a külső alkalmazások próbája után mindig visszatértem a Windows beépített fájlkezelőjére. Ezzel nem lenne baj, ha úgy működne, ahogyan Windows 7 alatt, mikor még ezt a rendszert használtam.

A Windows 10 FTP kezelése csapnivaló, két műveletet egyszerre nem tudok végezni, mert hibával leáll. Windows 7 alatt egyszerre másoltam gépről telefonra és telefonról gépre, valamint másolás közben gond nélkül beléptem mappákba, most ez nem megy. Ha megy a háttérben bármilyen másolás, az leáll, gondolkodik, aztán hibaüzenet.

Olyasmi beállításra gondolok, hogy ha éppen nem tud egy FTP műveletet elvégezni (mert egy másik folyamatban van), akkor ne egyből hibaüzenetet adjon, hanem próbálkozzon többször.

2020. júl. 19. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek a Microsoft csodálatos világában...

Ami jó volt, azt elrontják.

Sok ötletem nincs, azon kívül, hogy használj Total Commandert például.

2020. júl. 19. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Telefonról gépre nem FTP-t kéne használnod!

Telefonra ES filekezelő és ez minden LAN hálózati megosztott könyvtárat lát. Ő maga játsza le a távoli filmeket.

2020. júl. 19. 23:10
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 - A Total Commander nem áll úgy kézre és egyszerre csak egy műveletet enged.

#2 - Leírtam, hogy nem szeretnék változtatni, évek óta FTP-t használok, nincs más, ami ennyire egyszerű és gyors, ráadásul internet és router nélkül is tudom használni. Sokra nem megyek az ES-el, nincs megosztva semmi és ha lenne, az én használati módommal újabb problémákat vetne fel. Filmezni telefonon a legritkább esetben szoktam, tehát értelme sem lenne az állandó megosztásnak. Addig megy az FTP, még átmásolom amit szeretnék (néhány perc), aztán ki van kapcsolva.

2020. júl. 19. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:

De mi köze az egésznek a Windows beépített fájlkezelőjéhez???

Nem a Telefonról akarod a PC-t elérni?

A Windowsban NINCS FTP server funkció. Sose volt. Még opcionálisan se. Akkor most valami 3.fél szoftverére panaszkodsz?

2020. júl. 20. 00:12
 5/11 A kérdező kommentje:
PC-ről érem el a telefont, idézem: "telefonon elindítom a szervert, gépen megnyitom". Az így kapott ftp://ip:port/ címet megnyitom a Windows Intézőben és már mehet is a másolás. Fix ip van beállítva a telefonnak, mindig ugyanazon a címen érem el. Az egyetlen bajom pedig annyi, hogy párhuzamosan nem tudok több műveletet csinálni, mint a Windows 7 esetében, mert egyből megszakad a folyamatban lévő adatátvitel és hibát ír ki. Windows 7-nél ugyanebben a felállásban ment minden egyszerre, ezt szeretném most is elérni.
2020. júl. 20. 00:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Ok, így már értem, bocsi.

Ha a win filekezelő is és a Total Commander is csak egy műveletet enged, akkor mit értesz több műveleten?

2020. júl. 20. 00:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon ritka az, amikor egy fájl másolása nem szakad meg, mert párhuzamosan egy másik fájlt is másolok telefonra/telefonról, vagy egy másik mappát megnyitok a telefonon. Most próbáltam ki egy böngészőben, három fájl mentése simán megy egyszerre a telefonról, FTP-n keresztül, úgy, hogy közben ugrálok a mappák között.
2020. júl. 20. 01:02
 8/11 Farkas999 ***** válasza:

Én csak ezt használom ilyesmire. Egyszerű és gyors mindkét irányban.

[link]

2020. júl. 21. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:

@8 Nekem pl nincs MS office a telefonomon!!!

Ezt írja a linked: "1. Nyissa meg a Microsoft Office-alkalmazást a telefonján."

2020. júl. 21. 00:54
 10/11 Farkas999 ***** válasza:

Sok helyről letölthető. pl. :

[link]

2020. júl. 21. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!