Lolosok segítsééég :D Valaki?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el lolozni, és úgy vettem észre eléggé nem megy. Lehet a hőssel van a baj amivel általában játszom (Sona). De az is lehet hogy csak simán szar vagyok benne. :D Valami tippetek van egy kezdőnek?
Előre is köszönöm. Puszifelhő ☺
2020. júl. 15. 21:34
1/3 anonim 

válasza:

Szia, vegyél fel ha úgy érzed, tudok ezt-azt mutatni. Mivel még kezdő vagy formálható is vagy, de Sona alapján egy durva következtetést levonva téged a support szerepkör érdekel inkább.
Amúgy eleinte nekem sem ment, idő kellett, míg megértettem a játékmenetet.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem magamtól választottam, egy úgymond "veterán" lolos ajánlotta :D
2020. júl. 15. 21:57
3/3 anonim 

válasza:

Egyébként nagyon jó játék a LoL, ha a játékosközösséget meg tudod emészteni, akkor eléggé szerethető. Imádom benne, hogy nincs pay-to-win, tehát nem az megy, hogy előkerül a pénztárca, vesznek ezt-azt és már előnyben vannak, hanem minden meccsen mindenki a 0-ról egyenlően indul és rajtad áll, mi lesz a vége. Meghát, a számok játéka, nekem lett kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!