Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elég lehet egy hp-s 320...

Elég lehet egy hp-s 320 wattos táp az rx 550 pulse 4 gb videókártyához?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Múltkor vettem egy hps gépet i5-4570 processzorral + ddr3s 16 gb rammal + van benne egy 500s hdd, a tápegység neve hp 320w epa92. Fizetés után gondoltam veszek egy gyengébb, de még is nem rossz kártyát (rx 550 pulse 4 gb) + mellé új tápegységet is. Egy FSP hyper m 600 wattot is vettem mellé, viszont a gépben lévő alaplapon nincs olyan csatlakozó (hp 600 g1 asszem) , ezért rendelek hozzá egy átalakítót mert sajnos pc shoppokban nincs olyan 24 pin to 6 pin alakító. A videókártyára nem kell tápot kötni se, viszont 400 wattos tápot ír ajánlottnak, őszintén én annyira nem értek ezekhez a fogyasztásos dolgokhoz, láttam videókat hogy ilyen alapba komolyabb kártyát is tettek és ment ezért gondoltam kipróbálom én is valami kevésbé nagy játékkal, hogy ne terheljem úgy. A cs go-t néztem full lowon kb 150+ fps lehetett, kb 1 órát ment és nem volt semmi gond + a need for speed 2015 online-t is full low beallitasokon megnéztem kb fel orara, az is ment viszont nem tudom, hogyha pl 1 komolyabbat inditanek full maxon akkor bírná e esetleg az a tápegység? Ha úgy van inkább várok és addig max játszom amik eddig is mentek igy full low alapon, mert közel 150 ezer ft van már lassan a gépben és igaz munka mellett sok időm sincs úgy de van 3-4 játék ami úgy igazán érdekelne mikor nem megyek sehova pl a cod ww2 és hát nem tudom hogy ez így jelenleg mennyire jó. Nektek mi a véleményetek erről? Előre is köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 15. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Simán elég lehet.

A videokártya a PCIe aljzaton keresztül a 12 V-os ágon nem vehet fel 75 W-nál, a 3,3 V-os ágon 9,9 W-nál többet:

[link]

ehhez jön a 84 W TDP-jű processzor ( [link] ) - mindennel együtt a tápfelvét nem lesz sokkal több 200 W-nál,

2020. júl. 15. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Eleg.
2020. júl. 15. 19:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen
2020. aug. 13. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!