Facebookon miért nem látják az ismerőseim a hírfolyamukban az életeseményemet?
Új munkahelyet adtam meg.
A bejegyzésnél az van beállítva, hogy az ismerőseim láthassák.
Várom a hasznos ötleteket, ha esetleg van valakinek.
Új munkahelyet adtam meg életeseményben, de nem látják az ismerőseim a hírfolyamban, csak akkor látni, ha rámegy az idővonalamra. Nem értem miért van ez.
Érdekelne, hogy azóta mire jutottál, Kérdező?
Amúgy egy hulladék az egész alkalmazás.
Amikor anno direkt bekapcsoltam, hogy csak én lássam hogy elköltöztem, akkor kirakta a hírfolyamba a bejegyzést és csak azt vettem észre, hogy jönnek rá a lájkok.
Most kifejezetten ki akartam tenni, hogy elköltöztem, be is állítottam, hogy nyilvános legyen és se életesemenyt nem hozott létre, se a hírfolyamba nem került ki a bejegyzés.
Igen, tudom, ez legyen a legnagyobb problémám. De akkor is marha idegesítő ez. Minek vannak rajta ilyen funkciók, ha amúgy nem működnek?...
Közben nekem sikerült megoldani.
Azért nem rakta ki hírfolyamba, mert nem a mai dátumot akartam megadni, hanem a tényleges pár nappal ezelőtti dátumot.
A hírfolyamban meg ugye friss dolgok vannak, szóval gondolom ilyenkor emiatt nem rakja ki. De ha elengeded a dátumbeállítást és csak simán megosztod, mint aktuális mai eseményt, akkor kirakja. Végül is pár év távlatából már a kutyát nem érdekli hogy pontosan melyik napon volt...
(Ettől függetlenül jó lenne, ha normálisan ki lehetne rakni dátummal együtt.)
Igen, erre én is rájöttem közben. :D Azért nem látták, mert nem aznapi dátummal tettem ki, hanem korábbival. Végül is logikus, hogy csak a frissen látják az ismerőseim.
Azóta lett egy új munkám, és aznapi dátummal tettem ki, és lám látták, mert jöttek a lájkok.
Na, király. Most már én is okosabb lettem, de azért előtte jól felidegesítettem magam rajta. Nagyon kevés dolgot osztok meg magamról, de azokra próbálok odafigyelni.
Akkor végül is a Facebook úgymond rákényszerít, hogy már az adott esemény napján tudasd azt az ismerőseiddel, ha azt akarod, hogy megjelenjen a hírfolyamban. Csak hát az adott pillanatban senki se ezzel foglalkozik szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!