Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsolódik szét a...

Miért kapcsolódik szét a telefon és a headset?

Figyelt kérdés
Volt egy iphone-om, vettem hozzá egy headsetet. Minden rendben működött 2-3 hónapig, majd vettem egy új iphone-t. Elsőre sikerült összekapcsolni, de állandóan szétkapcsol, használat közben is. Sofőr vagyok, a bluetooth-os headset végig a fülemben, telefon mellettem, ha kiszállok zsebre teszem. Néha rádiót hallgatok rajta és akkor kapcsol szét, de egyre gyakrabban történik telefonálás közben is, hogy megszűnik a kapcsolat közöttük. Mi lehet a gond? A telefonon kellene valamit állítani?

2020. júl. 11. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, a btooth jel nem eleg eros. Amug mi a pontos markaja a headsetnek?
2020. júl. 11. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:
48%

A headseted reseteld le és újra párosítsd a telefonhoz. és a telefonban meg felejtesd el az eszkötz párosítás előtt (Beállítások -› Bluetooth -› Eszköz neve mellett jobbra kék "i" ikon, majd Eszköz elfelejtése)

ha a telefont nem szoktad újraindítgatni, akkor tedd meg! 1-2 heti 1x azért kapcsold ki és be, illetve egy kényszerített újraindítást is csinálj. így: [link]

nem árt neki... hiába iPhone, ez is feltelik szeméttel a használat során.

olvasd el még ezeket:

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. júl. 11. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!