Balkezes gamer egér?
Figyelt kérdés
Balkezes gamer egeret keresek! Ti mit javasolnátok? Válaszokat köszönöm! :)2020. júl. 5. 18:32
1/4 anonim 

válasza:

Sok mindentől függ, vezetékes, vezeték nélküli, mennyit szánsz rá, de az biztos, hogy a Logitech legtöbb egere kétkezes. Amit én vettem a héten, az a Logitech G305 vezeték nélküli. Eddig nagyon jó.
2/4 anonim 

válasza:

Én még ilyet nem láttam. Ez sem az, amit ide írt az előttem hozzászóló, mert eleve a bal oldalon vannak a gombok, ami balkezesnél ugye jobb oldalon kell legyen. Sajnos én is kénytelen voltam átszökni a jobbkezes egerezésre, még régebben, mert balkezes egereket nem igen találtam. Most Logitech Perfomance MX-em van. Nagyon szeretem, de ez nem gamer egér.
3/4 anonim 

válasza:

Kettes, balkezesként a G305-ön gyűrűsujjal és kisujjal tudod nyomni a navi gombokat, megszokás kérdése.
4/4 anonim 

válasza:

3/3
Azért te is érzed, hogy ez nem ugyan az, mintha ténylegesen balkezesre lenne tervezve. Megszokni sok mindent lehet, csak ha nem muszály...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!