Miért rontja el a kép minőségét az Instagram?
Figyelt kérdés
Szeretnék kirakni egy képet, és mintha valamilyen effektet rakna rá, ami nagyon nem szép, rontja a minőséget.2020. júl. 3. 21:12
1/4 anonim válasza:
Gondolom spórolni akarnak a tárhellyel, elvégre az sincs ingyen.
2/4 anonim válasza:
Azért mert valószínűleg leveszi a felbontást alacsonyra így romlik a képminősége.. ez abból keletkezik hogy a sok pixel-t "besűríti" vagy hogy mondjam és nagyon sok apró pixelből csinál egyet.. legalábbis én így vettem észre. :D
3/4 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy utólag lehet valamit csinálni, a felbontást meg egyebeket állítani, hogy jó legyen. Valakinek van valami bevált tippje erre?
2020. júl. 6. 11:08
4/4 anonim válasza:
#2-es vagyok..
Én nem hallottam még ilyenről.. max annyi hogy a kontrasztot, élességet, fekete-fehér árnyalatot tudod beállítgatni.. de a felbontást biztosan nem lehet állítani mert amit beraksz képnek felbontását így is-úgy is lefogja tömöríteni hogy beleférjen a profilképnek a "körébe".. vagy is nekem ez az elképzelésem..(aki nem értené: ha pl.: van egy képed ami 720x400 pixel nagyságú akkor az insta TELEFONON megkéri hogy "emeld" ki a lényeget azaz vágd ki a fontos részt ami ugye a profilképed lesz és abból a képből az insta még plusz levágja a széleit azaz kört formál.. és ezért van az hogy vannak olyan insta oldalak amiknél a profilképben csak a fele lényeg van benne mert a többi már nem fért oda.. szóval ja..) Remélem érthető volt :D.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!