Ezt meglehet csinálni?
Figyelt kérdés
A régi messenger/facebook üzeneteimet vissza lehet kapni? Kell írni valakinek a facebooktól vagy hasonlók? Elnézést, annyira nem értek ezekhez, de van pár üzenet, amit régebbről újra elolvasnék, megoldható valahogy?2020. júl. 2. 08:03
1/5 anonim válasza:
Van egy kereső az alap messengerben, az keres az üzenetekben is, szóval vagy szöveg alapján, vagy le tudod tölteni az összes üzenetedet, és abban meg lehet keresni, ez utóbbit például itt elmagyarázzák lépésről-lépésre: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megpróbálom, remélem sikerül!:)
2020. júl. 2. 08:32
3/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam mindent, már vártam 15 percet, sőt többet, de még nem küldték el, hogy letölthetem. Meddig kell kb várni?
2020. júl. 2. 09:01
4/5 anonim válasza:
Hát most minden üzenetedet lementi, szóval ha sokat használtad akkor még lehet, hogy egy ideig kell várni sajnos, majd küld a facebook egy értesítést, hogy kész. Alternatívaként még ott van a kereső a szöveg alapján, vagy a felgörgetés.
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Nagyon nagyon köszönöm, sikerült! :) Soha nem gondoltam volna, hogy az elveszlett üzeneteimet újraláthatom :)!
2020. júl. 2. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!