Blabla bala kérdése:
Miért nem tudok seedelni?
Figyelt kérdés
Kaptam nCore meghívót, le is töltöttem az első filmemet. De nem seedel valami miatt az uTorrenten.
A feltöltési sebbeség: nulla. Segítséget szeretnék kérni, nehogy kitiltsanak.
2020. júl. 1. 08:21
1/9 anonim 

válasza:

ettől még lehet h seedelsz, egy screenshot-on meg lehetne látni mi is van, vagy te az ncoron belül az aktivitásnál nézni hogy megy e lejjebb a 48 órából
2/9 meszike91 

válasza:

Túlseedelt a torrent. Ezért nem raknak ki. Olvasd el a szabályzatot!
3/9 A kérdező kommentje:
Ez az első torrentem, az nem lehet,hogy valamely alapbeállítás van rosszul?
2020. júl. 1. 08:30
4/9 anonim 

válasza:

Ha azt írja a kliens, hogy seedelés és az aktivitás oldalon is folyamatosan (pl óránként megnézed) az van, hogy seed, akkor rendben vagy. A feltöltési sebesség lehet 0, ha épp nem tölti senki az adott torrentet. Ha majd valaki ellezdi tölteni, elindul a feltöltés is. Annyi a fontos, hogy a lehetőséget biztosítod, hogy más letölthesse. Ha nem élnek a lehetőséggel, az nem a te bajod.
5/9 anonim 

válasza:

Ezért nem fognak kitiltani!
Ha a torrent kliensed azt írja, hogy "seedelés", akkor seedel, és nem kell aggódni, minden rendben van.
Az aktivitás menüdben is nyomon tudod követni az eseményeket.
Én már amióta bent vagyok az Ncore-on, rengeteg olyan torrentet töltöttem le, amiből végül 0B-t sikerült visszaseedelnem.
Mivel az Ncore 2011-ben megszűntette az arányos rendszert, így már a letöltést nem számítja, csak a feltöltést, amit nem muszáj folyamatosan felfelé tornázni. A lényeg, hogy teljen az idő a 48 órából.
6/9 anonim 

válasza:

A legegyszerűbb viszont az, ha seedeled megállás nélkül. Nekem 180 torrentem van bent, többnyire évek óta. Van amit visznek mint a cukrot, szinte állandóan feltölt, másból egy bitet se vittek évek alatt. De a lehetőség adott.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehét ha az aktivitás menüben a fel:0 B , az sem baj,ugye?
2020. júl. 1. 09:27
8/9 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: mindig hónap elején ellenőrzik az nCore fiókot?
2020. júl. 1. 09:29
9/9 meszike91 

válasza:

A kötelezettséget bárhogy lehet teljesíteni, akár egyben, akár megszakításokkal. A rendszer csak a hónap végén ellenőrzi a seedkötelezettséget, tehát minimum 2 hét, maximum 6 hét van a teljesítésre. Ekkor (és csak ekkor) dönti el a rendszer, hogy az adott torrent megfelelően vissza lett-e töltve, vagy sem (visszaseedelt torrentek száma, hit’n’run-ok száma). A hónap végén, minden 14 napnál régebben letöltött torrent, törlődik az aktivitás menüből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!