Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen 21:9-es monitort...

Milyen 21:9-es monitort ajánlotok játékra és munkára?

Figyelt kérdés

Ha lehet, akkor max 100 ezerig. Ha belefér a keretbe, akkor lehetne HDR-es és 60hz-től nagyobb képfrissítéssel, még ha nem is sokkal, de ha már egy picit is gyorsabb, már meglátszik. Ha a 3 kitétel nem fér bele a 100 ezerbe, akkor az a lényeg, hogy 21:9-es legyen mindenképpen. Meg persze az, hogy tényleg minőségi legyen, játékra és munkára jó legyen! Alkalmanként filmet is néznék rajta, így jó lenne, ha ips lenne, vagy minimum va. (Sőt, a nagyobb kontraszt miatt a va jobb is volna nekem)

Tudom, hogy ez így sok kitétel, és ez így nem biztos, hogy belefér a 100 ezerbe, de hát kompromisszumokat hajlandó vagyok a kötni, a legfontosabb, hogy minőségi legyen, megbízható legyen, munkára is és játékra is jó legyen.

Különben, ha nem akarnék kompromisszumot kötni, tehát jó minőség, szép kép, hdr, nagy kontraszt, játékra, munkára és film nézésre is jó, és még mindig 21:9-es, akkor mennyibe kerülne a legolcsóbb, akkor mit ajánlanátok?

2020. jún. 30. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

34 incs, freesync 75hz, 1.2 HDR Support, ips

[link]

2020. jún. 30. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ehhez mit szólsz? Nagy nehezen találtam egy hasonlót, és ez pont 100 ezer alatt van.

[link]

Annyi, hogy picit kissebb a kijelző (ami mondjuk nekem pont, hogy jobban fekszik) mint amit te küldtél, és egy picikét kisebb a fényereje, de minden más stimmel.

2020. jún. 30. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Jólvan. azt tudnod kell, hogy 10,8 centiméterrel kisebb a képátló. neked kell eldöntened, mennyire fontos a méret. szerkesztéshez a nagyobbat venném, játékhoz szebb a kisebb képe. filmre megint a nagyobb.
2020. jún. 30. 23:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Aha, köszi, akkor majd átgondolom. :)

34 col jó lenne, ha 3440*1440 p lenne a kijezlő, de az meg már tényleg nagyon drága lenne, majd átgondolom, hogy melyioet a kettő közül.

Köszi!

2020. jún. 30. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

qhd tól jól néznek ki 27-3x en. a hd lenne gáz.

nekem 3 monitorom van. egy 32/4k a munkámhoz, egy 24/fullhd kisegítő szintén munka, és a gaming, 27/qhd.

a 32 incses jó szerkesztésnél, de alapban betűméret növelést használok mindenhol, különben túl kicsik a menük pl. egyes szoftverekben.

szóval 34 incsen sem olyan rossz az. én a helyedben besétálnék egy szaküzletbe és megnézném élőben mindkettőt. dönteni csak úgy tudsz reálisan.

2020. jún. 30. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!