Valaki aki ért a mikrofonokhoz?
Figyelt kérdés
A sztori az, hogy karácsony óta van egy Auna-mic 900as mikrofonom. 2 hete használtam kb utoljára, akkor még tökéletesen működött, hozzá se nyúltam semmihez. 3 napja felakartam venni valamit és egyszerűen olyan mintha nem is érzékelné, hogy be van dugva. A beállításokba pedig azt mutatja, hogy tökéletesen működik, viszont amikor a felvételt elindítom, ennyit mutat :
Egyszerűen nem tudok már mit kezdeni vele, és ha el is romlott akkor nem tudom megérteni, hogy hogyan történt mert tényleg nem használtam azóta. Előre is köszönöm a segítséget!
2020. jún. 24. 15:16
1/2 anonim válasza:
Nézd meg, hogy nincs-e rajta némító kapcsoló vagy gain poti, ha van ellenőrizd, hogy azok jó állásban legyenek. Nézd meg az operációs rendszerben is, hogy nincs-e némítva vagy lehalkítva. Ha USB-s, dugd át egy másik portba, lehetőleg USB 2-esbe, hacsak nem 3-as, akkor 3-asba. Ha XLR csatlakozós, ellenőrizd, hogy kell-e neki fantomtáp és ha igen, azt megkapja-e.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt mind leellenőríztem és még mindig ezt csinálja:( és lenémítva sincs, az volt az első amit megnéztem .. nem tudom miért lett ilyen, mert tényleg hozzá sem nyúltam.. azért köszönöm a válaszod c: !
2020. jún. 24. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!