Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy hozzam helyre a laptopom?

Hogy hozzam helyre a laptopom?

Figyelt kérdés

Tegnap takarítottam, kicsit letörölgettem a laptopom is, de eddig semmi baja nem lett tőle

Miután később bekapcsoltam, arra lettem először figyelmes hogy egyszerűen nem tudom beírni a jelszóm, és kitörölni se tudom ha vmit érzékelt

A képernyő billentyűzetet is nehezen tudtam rajta bekapcsolni

De konkrétan amúgysem érzékeli a rendes billentyűzetet, és összevissza nyomkod mindent, pl. A hangot se tudom levenni mert visszateszi magától

Egy alkalmazást se tudok megnyitni, mert egy másikat nyit meg helyette

Mit csináljak mi lehet a baja?

2020. jún. 24. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:

vízzel nem takarítunk billentyűzetet

amit tehetsz, vársz hogy kiszáradjon és reménykedsz, hogy nem cserés

2020. jún. 24. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:

hogyan tetszett törölgetni és mivel?

nagyon úgy tűnik, hogy beázott a billentyűzet.

2020. jún. 24. 12:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak lefújtam fertőtlenítővel és egy ronggyal megtörölgettem, de máskor is leszoktam törölgetni így és eddig semmi baja nem volt
2020. jún. 24. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

legközelebb a rongyra fújd a fertőtlenítőt és úgy törölgesd le! minimálisan legyen csak nedves a rongy!

az a gond, hogy a fújás miatt biztosan bement a billentyűk alá a cucc. a szimpla víz talán még ki is száradna, de a fertőtlenítő nem fog teljesen, marad belőle valami és emiatt érzékeli úgy, mintha néhány billentyű be lenne ragadva.

szerintem ez bill csere. annyira picik ott az alkatrészek, hogy nem lehet kitakarítani. talán ha alkohollal ki lenne mosva esetleg megjavilhatna, de nem biztos.

a legbiztosabb és legegyszerűbb megoldás a csere.

(én sörrel jártam így...)

2020. jún. 24. 12:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!