Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egyetemre milyen laptopot...

Egyetemre milyen laptopot vegyek? (Nem értek hozzá, ezért szeretném tanácsot kérni)

Figyelt kérdés

Szóval sokat lenne hordozva, igazából 3D-s programoknak kellene talán futnia rajta. Jelenleg egy Lenovo T430-es használtan vett laptopon van, de mindenképpen szeretnék egy újat ami elkísérne legalább 6 évig. 200-300 ezret tudnék rá áldozni.

Játszani nem szoktam rajta, filmet nézek meg tanulok. Viszont lehet hülye kérdés, de ha veszek egyet akkor a Microsoft Word, Exel meg ezek-azok rajta lesznek?

Hol érdemes vennem? Média Markt? Euronics?

2020. jún. 23. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#6 és #7

Én is használtam jegyzeteléshez (szintén mérnökinformatika). Csak azt írtam füzetbe amit rajzolni kellett volna, majd TeX-be átírtam azt is.

Amúgy az egyetemek többsége ingyen kap office-t és windows-t is, szóval azt lehet érdemes megspórolni a laptop árából. :)

2020. jún. 23. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy Windows 1500Ft ... Az Office-t meg letöltöd. :)
2020. jún. 23. 17:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Orvosira kell :)
2020. jún. 23. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Ott könyveket többet fogsz forgatni, mint a gépet. :)
2020. jún. 23. 19:22
 15/16 Derwer ***** válasza:

Öcsém orvosira járt. :P

Igen, valóban, erősen könyv orientált lesz minden.

Oda se hátrány az olyan amit javasoltam, de sokkal kevesebb haszna lesz bármilyen laptopnak.

2020. jún. 23. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Az excel, word stb csak akkor lesz ha megveszed kulon a microsoft office csomagor
2020. jún. 26. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!