HDD vagy SSD? Tárhelyként szeretném használni.
Eredetileg a laptopom M.2 ssd-vel van szerelve, viszont a 2.5" ssd hely üres benne. Szeretnék egy HDD-t vagy SSD-t tenni oda, így az egyikről a Windows/ programok mennének, a másokat tárhelyként használnám.
HDD-t vagy SSD-t tegyek bele? A régi gépembe a HDD nagyon hangos volt, és kerregett. Illetve az egyik jobban melegszik, mint a másik? Köszönöm előre is.

Ha elég az SSD tárhelye és nem gond az ára, akkor az csendes lesz és továbbra is érzéketlen marad az ütődésekre.
De egyébként egy HDD is tökéletes.

ha megteheted hogy SSD-t veszel tárhelynek, akkor azt.
ha nem, akkor HDD is jó

Ha a sebesség nem releváns, akkor felesleges az SSD, de még az SSHD is.
Szerintem megbízható tárhelynek olyan HDD-t válassz, ami szerverekbe való. De fontos, hogy a HDD-k érzékenyek a mozgatásra, tehát csak akkor javaslom, ha nem rázkódó helyen lesz tárolva.

Ja bocs', előző vagyok. Most látom, hogy laptopba szeretnéd. Oda is mehet a HDD, a maiak már nem olyan hangosak.
Melegedés szempontjából nincs releváns különbség szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!