Windows 10 Defender? probléma
Egyszerűen lehetetlen megnyitni ezt a kib.. defendert, ujra tettem a gépet, az egészet. többször minden létező neten fellelhető megoldást kipróbáltam szóval, végső mentsvárként jön a gyakori kérdések, hátha valaki tud segíteni.
Problem :
Egyszerúen nem lehet megnyitni a windows defendert, securyti központot, tüzfalat, konkrétan semmit ami a virus védelemért felelős, így ki-be kapcsolni se lehet ezeket ami kiba-- frusztráló, (sehogy nem lehet kikapcsolni, probáltam regeditből,services-ből,gpeditből, sehogy nem lehet megoldani. Eredeti boltba vett win10-ről beszélünk szóval ezt elég nevetségesnek tartom, és minden más tökéletesen működik csak ez nem, szóval ilyenkor mit tudok csinálni,? kinek tudok szólni? hova tudok panaszt tenni,? vagy bármi.
Remélem jön valami értelmes válasz is, ha igen minden hálám az illetőé ! :D
Kérdés, hogy mindenképp akarod-e a defender-t használni? Mert, ha nem akkor csak feltelepítesz egy másik vírusírtót és akkor a defender automatikusan kikapcsol.
Nem létezik, hogy a Microsoft oldaláról letöltött Windows 10-ben ne jönne be a defender...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!