Hogyan tudod DVD-re átrakni kamerás felvételeket ?
Figyelt kérdés
Szóval vannak régi felvételeink kamerán (több kis kazetta), illetve régi kazettás felvétel is ami annó kameráról kazettára került. Ezeket szeretném átrakni DVD-re (családi videók vannak rajta). Nem vagyok egy technikai zseni, de régen már csináltunk hasonlót csak aki csinálta a családban az sajnos meghalt, így a folyamat abbamaradt. Nem szeretnénk pénzt kidobni rá főleg így hogy tudjuk, hogy itthon is megoldható.
Szóval ha valaki tudna nekem ebbe segíteni már mint nem átvenni hanem elmagyarázni hogy hogyan kell ezt megcsinálni nagyon hálás lennék érte. :)
2020. jún. 22. 11:51
1/4 anonim 

válasza:

2/4 anonim 

válasza:

DVD felvevőre kell rákötni a kamerát és lejátszani a felvételt, az átveszi DVD-re. Az enyémen 2 féle is van, RCA kompozit és valami digitális cucc amit soha nem használtam, én tévéműsor felvételére használtam az analóg korban.
3/4 anonim 

válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=ZKj7tyGncEc Még sosem használtam, csak beugrott az a kütyü.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget kifogom próbálni akkor :)
2020. jún. 22. 21:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!