A PS4 jobb vagy pc?
PC MASTER RACE IS THE BEST!
Azaz a számítógép jobb!
Ezeknek a kérdéseknek mi értelme? Ha weaboo vagy ps4, ha neckbeard meg pc, ha 12 éves akkor meg xbox. Mindenki elküld mindenkit az anyjába és pont annyival leszünk előrébb a kérdésben mint egy perce, hasznos időtöltésnek tűnik.
#2 Ha csökkenni is fog akkor is legfeljebb alig, ps5 kizárt hogy 180 ezer alatt megálljon(és akkor a sony gyakorlatilag anyagköltségen adja a konzolt), a 100 ezres ps4 nem lesz konkurencia neki, ezt reálisan hova viszed lejjebb? Ilyen 60 ezer magasságában(újan, garanciával) jó vétel lenne ma is, de ennyi nem lesz újan soha, legfeljebb 80, az is csak valamikor tavasz körül mert karácsonykor még sokat el fognak adni ezekből is ennyiért.
Hát ez sok mindentől függ..
Mert ugye pc-n sokkal több mindent tudsz csinálni játszáson kívül.Meg persze ki hogy szereti, másabb minden.Például ali szeretne, az simán torrentezhet stb...Én megveszem a játékokat, de valljuk be, rengetegen torrenteznek filmeket is stb..De a legfontosabb eltérés az az exkluzív címek.Nekem van pcm is, illetve PS4-em is.Auért vettem mert pc-re nincs Last of us, uncharted, god of war és még sorolhatnám reggelig.De ez csak az én véleményem.
nekem volt ps4-em, de kellett mellé pc is, mert sokmindent inkább a pcn csináltam
úgyhogy mikor lett normális pc akkor eladtam a ps4-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!